zondag 25 juli 2010

Inception

Image and video hosting by TinyPic
´´Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z’n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.´´

Als er iets is waar ik van hou is het wel het kijken van films. Of het nou in de bioscoop is, op mijn laptop of op tv, het maakt me allemaal niet uit, ik vind het super!
Ik heb dan dus ook al superveel films gezien (vaak al voordat ze in de bioscoop zijn), omdat het zo makkelijk is om even een film op internet te kijken.
Zometeen ga ik naar de film Inception met mijn mam en één van mn zusjes, ik ben benieuwd, vooral naar Ellen page.
Ellen page is namelijk 1 van mijn favoriete actrices, ze speelt zoooo goed, en neemt ook vaak super goeie rollen aan, zoals in de film Juno, waarin ze een zwangere tiener speelt, An american crime, waarin ze op gruwelijke wijze wordt mishandelt en in Hard candy, waarin ze Jeff verdenkt van gruwelijke dingen die hij met een meisje gedaan zou hebben, waardoor ze hem tot waanzin drijft. Als je ze nog niet gezien hebt, zeker kijken, want ze speelt in allemaal echt supergoed!

1 opmerking:

  1. ik wil echt naar deze film! vond je 'm leuk? xx

    BeantwoordenVerwijderen