woensdag 23 juni 2010

Rimmel london palette

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
De swatches van de 9 kleuren oogschaduw, die wel een goed pigment hebben.
Image and video hosting by TinyPic
Over de blushes ben ik dan weer wat minder te spreken, al zijn de kleuren in het echt toch wel wat duidelijker aanwezig!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
En als laatste, de lipgloss, die zijn eigenlijk ook prima, ze plakken wel behoorlijk, en de kleurtjes zie je iets minder op mijn lippen dan op mijn hand, maar verder zijn ze prima!

Mijn Rimmel london 001 Urban Seductress palette, met 9 kleuren oogschaduw, 3 kleuren blush & 9 kleuren lipgloss.
Een tijdje geleden heb ik een Rimmel at home party gewonnen, en het was helemaal super, als ´gastvrouw´ (uhh, ik heb de party niet georganiseerd, maar gewoon gewonnen?) kreeg ik dit palette, superleuk natuurlijk! al verwachtte ik er niet veel van (en mijn vriendinnetjes ook niet) fluisterend zei een vriendin van me: ´haha, die ga je toch niet gebruiken, zulke dingen gebruikten we toen we klein waren´ en ja, dat was precies wat ik dacht.
Maar een paar dagen geleden dacht ik, waarom ook niet? dus ik gaf het palette toch een kans, en met 3 kleurtjes bruin maakte ik een best mooie smokey eye, super, dus heb ik er toch nog iets aan!
Nu bedacht ik me dat ik voor jullie best van alle kleuren swatches kon maken, en hé, ik vind dat de oogschaduw nog best aardig pigment heeft, de kleuren zijn echt mooi, en ze bleven bij mij zonder oogschaduwbasis prima zitten! Dus toch nog een geslaagd cadeautje!

1 opmerking:

  1. Harstikke mooi!
    En ja, ik ken jou gezicht wel!
    Hihih, wat grappig :)

    BeantwoordenVerwijderen